Gdańskie Lwy (Ex Libris nr 3) / Czesław Tumielewicz. - Tumielewicz, Czesław (1942- ). (2008)
Siedzący lew z łapą opartą na ozdobnym kartuszu, w tle frontony kamieniczek i wieże kościołów gdańskich. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.