Gdańskie Lwy (Ex Libris nr 3) - Tumielewicz, Czesław (1942- ). ([Miejsce nieznane], 2008)
Siedzący lew z łapą opartą na ozdobnym kartuszu, w tle frontony kamieniczek i wieże kościołów gdańskich. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w