Dowódca Floty Bałtyckiej wiceadmirał Władimir Sidorow i wiceadmirał Ludwik Janczyszyn / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wizytę radzieckiego admirała Władimira Sidorowa w Gdyni 20 lipca 1978 roku.