Eestinsv.Tallinn. Evald Okase Raamat. 1963 / Evald Okas. - Okass, Evalds (1915-2011) ([wydawca nieznany], 1963)
Popiersie kobiece en face na tle profilów: mężczyzny i kobiety. U dołu napis: Eestinsv .Tallinn . Evald Okase Raamat . 1963. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.