Verordnung : Ich erteile der Société Générale de Belgique [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1914)
Afisz okupacyjnych władz niemieckich do obywateli Belgii z 22.12.1914 dot. emisji banknotów.