Verordnung : Ich erteile der Société Générale de Belgique [...] - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917). (Brüssel : [s.n.], 1914)
Afisz okupacyjnych władz niemieckich do obywateli Belgii z 22.12.1914 dot. emisji banknotów.
Tekst równol. w jęz. niem., fr. i hol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty