Inauguracja Uniwersytetu Gdańskiego - Błażejczyk, Zdzisław (1942-2006). (Gdańsk, 1970)
Przedstawia fotografie z inauguracji Uniwersytetu Gdańskiego 20 marca 1970 oraz wmurowanie kamienia węgielnego pod budynek UG.
Keywords: Uniwersytet Gdański -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie