[Gdańsk - odbudowane kamienice nr 34 - 33 przy ul. Długiej] - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1950)
Przedstawia kamienice nr 34 i 33 przy ul. Długiej, po odbudowie, ok. 1951 r.
Data i tyt. nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie