[Afisz. Incipit] Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego zawiadamia ... Ob. Alfred Mossakowski odczyt ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o odczycie 24.08.1946 r. w loklau PPS w Gdańsku-Wrzeszczu.