Ex Libris De Antonio Dalmau / TM. - Marangoni, Tranquillo (1912-1992) (1950)
Figura tronującej Madonny z Dzieciątkiem, u dołu napis: Ex Libris De Antonio Dalmau. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.