Adwokat i róże : Komedia w 3 aktach w wykonaniu artystów Teatru Miejskiego im. J. Słowackiego w Krakowie / Teatr Miejski "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1948)
Program teatralny premiery 1.08.1948 r. Reżyseria: Maryna Broniewska, dekoracje: Iwo Gall.