Aleksander Ostrowski - Niewinni winowajcy = (Biez winy winowatyje) / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1967)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 11.05.1967 r. Powiatowy Dom Kultury w Lęborku. Reżyseria: Stanisław Milski, scenografia: Bogna Lisowska.