Rozkład jak wiele z każdego Powiatu w Departamencie Warszawskim dla Woyska Francuzkiego Cesarsko Królewskiego ma bydź przystawiono i iak wiele wynosi bonifikacya za dostawienie tychże potrzeb należąca się powiatom stosownie do Dekretu Cesarskiego pod dniem 13tym Grudnia 1806 Roku / Kochanowski. - Kochanowski, Michał Ambroży Józef (1757-1832) (s.n.], 1807)
Druk ulotny zaw.: kontrybucje zawarte w Dekrecie Cesarskim, z 13 Grudnia 1806.