Pójdźcie z mną / Helena Sawicka. - Sawicka, Helena ([wydawca nieznany], 2010)
Przedstawia na pierwszym planie Matkę Teresę z Kalkuty z dzieckiem na ręku, w głębi widać główki dzieci. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki, tytuł dzieła i data.