Hotel "Hevelius" w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia hotel "Hevelius" przy ulicy Heweliusza w Gdańsku, 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Hotele -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk