Ostateczne wydarzenia człowieka a Boże miłosierdzie / Grzegorz Kucza. - Kucza, Grzegorz (1961- )
1. Śmierć człowieka a miłosierdzie Boże. 2. Sąd Boży ujawnieniem Bożego miłosierdzia. 3. Zmartwychwstanie ciał - wyrazem miłosierdzia Bożego do człowieka.