[Afisz teatralny] Kornel Makuszyński - O dwóch takich co ukradli księżyc / Państwowy Teatr im. Wandy Siemaszkowej. (Państwowy Teatr im. Wandy Siemaszkowej, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze w styczniu 1992 r. Adaptacja i reżyseria Bogusława Czosnowska, scenografia Łucja i Bruno Sobczakowie.