Na marginesie szesnastowiecznego hebrajskiego starodruku z kolekcji Biblioteki Głównej UKSW - Pietrzak-Thébault, Joanna (2015)
Keywords: Hebrew printing, biblical languages, book history.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronach 115-116.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego (Warszawa). -- Biblioteka Główna -- zbiory specjalne; Biblia -- wersje -- 16 w; Druki hebrajskie -- Polska -- 16 w