Rozsypująca się baszta przy ulicy Żabi Kruk w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia zrujnowaną Basztę Pod Zrębem w Gdańsku, 1979 rok.