[Festiwal Interwizji] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia występ piosenkarki na Festiwalu Interwizja w Operze Leśnej, 1979 r.