Os. Oculosque vide veg etos argutaque scripta. In quibus ingeniiuis, etacumen inest Scharfius set veruss diees. Sunt omnianamque Huius acuta Viri Nomen et Omen habet. / Sysang. - Sysang, Johann Christoph (1703-1757) (1730)
Przedstawia portret w półpostaci przy stole Johann Schraff.