Corps "Baltica" Danzig. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1925)
Karta pocztowa bractwa studenckiego Politechniki Gdańskiej z okresu WMG.
Data wydania na podstawie treści.
Fot. Gd.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Studenci -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- karty pocztowe