[Afisz. Incipit] Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego zawiadamia, że w sobotę ... wygłosi prof. Mickiewicz odczyt ... / Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o odczycie w Wejherowie.