[Afisz. Incipit] Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego zawiadamia, że w sobotę ... wygłosi prof. Mickiewicz odczyt ... - Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o odczycie w Wejherowie.
Keywords: Towarzystwo Uniwersytetu Robotniczego -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.