Testy maturalne 2006 (Young Digital Planet SA, 2006)
Na płycie znajdują się arkusze egzaminacyjne z przedmiotów: język polski, język angielski, język francuski, język niemiecki, język rosyjski, matematyka, geografia, fizyka, chemia, biologia, historia, WOS.