Testy maturalne 2006 (Gdańsk : Young Digital Planet SA, 2006)
Na płycie znajdują się arkusze egzaminacyjne z przedmiotów: język polski, język angielski, język francuski, język niemiecki, język rosyjski, matematyka, geografia, fizyka, chemia, biologia, historia, WOS.
Tyt. z etykiety dysku.
Dod. do Gazety Wyborczej (2006).
System operacyjny Windows 2000/XP, procesor Pentium III 1 GHz, 256 MB pamięci operacyjnej na dysku, karta grafiki pracująca z rozdzielczością 800x600 z tysiącami kolorów, napęd CD ROM x24/DVD. 16-bitowa karta dźwiękowa, Internet Explorer 5.5 i wyższy, mysz, głośniki lub słuchawki.
Keywords: Matura (2005- ).