[Afisz. Incipit] Uwaga! W dniu 3.I.1951 r. ... odbędzie się otwarcie 5-cio Dniowych Zawodów Zimowych Jednostek Lotniczych ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach w konkurencjach: bieg narciarski 5-18 km, rozgrywki hokeja na lodzie, szybka jazda na łyżwach.