Cysterna z tlenem ciekłym na skutek poślizgu znalazła sie w rowie koło wsi Gnojewo / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia wywrócona cysternę z ciekłym tlenem przy szosie w pobliżu wsi Gnojewo koło Malborka, 21 stycznia 1977 r.