Cysterna z tlenem ciekłym na skutek poślizgu znalazła sie w rowie koło wsi Gnojewo - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia wywrócona cysternę z ciekłym tlenem przy szosie w pobliżu wsi Gnojewo koło Malborka, 21 stycznia 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Wypadki drogowe -- fotografie; Samochody-cysterny -- fotografie; Fotografia prasowa