Duch Święty źródłem ewangelizacji w Kościele / Henryk Wejman. - Wejman, Henryk (1959- ).
1. Tożsamość Ducha Świętego. - Duch Święty jako miłość. - Duch Święty jako dar Boga. 2. Duch Święty w życiu Jezusa Chrystusa. 3. Posłannictwo Ducha Świętego w Kościele. - rola Ducha Świętego w ewangelizacji wymiaru "ad intra". - Duch Święty a wymiar "ad extra" ewangelizacji.