Ex Collectione Vlasta Kohoutova W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1966)
Przedstawia w prostokątnej ramie sklepienie gotyckie przytrzymywane klamerkami do ramy. Na obramowaniu powtarzający się napis: Ex Collectione Vlasta Kohoutova. Sygn. aut. w obrębie kompoz.