[Afisz. Incipit] W niedziele, 21 IX. 1947 r. [...] odbedzie sie Wielka Zabawa Taneczna. (Ustka : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Ustka (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne