Ex Libris V. M. Yuste / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1963)
Siedzący na skrzyni Arlekin z tamburynem, u góry napis: Ex Libris V. M. Yuste. Sygnatura artysty i nr dzieła: 256 w obrębie kompozycji.