Luc Van Den Briele Ex Libris / R. Lewandowski. - Lewandowski, Rajmund (1927-1986) ([wydawca nieznany], 1980)
Przedstawia człowieka niosącego na plecach deskę, na której stoi Pegaz, w tle gwiazdy, u dołu napis: Luc Van Den Briele Ex Libris. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty, symbol techniki graficznej i data.