Przysięga OHP / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia przysięgę członków Ochotniczych Hufców Pracy na stadionie zużlowym w Gdańsku, 1978 roku.