Brama Św. Jana - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia Bramę Świetojańską, ujęcie z ul. Świętojańskiej, 1987 rok.
Data i tyt. na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Bramy miejskie -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie