Ex Libris Inż. Lolka Huellego / S. Töpfer. - Töpfer, Stanisław (1917-1975) ([wydawca nieznany], 1943)
Przedstawia żubra na tle drzew, u dołu trąbki myśliwskie i sztucer oraz tarcza z napisem: Ex Libris, po bokach w skośnych obramowaniach napis: Ex Libris Inż. Lolka Huellego.