Ex Libris Inż. Lolka Huellego - Töpfer, Stanisław (1917-1975).; Huelle, Karol (1897-1958). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1943)
Przedstawia żubra na tle drzew, u dołu trąbki myśliwskie i sztucer oraz tarcza z napisem: Ex Libris, po bokach w skośnych obramowaniach napis: Ex Libris Inż. Lolka Huellego.
Nazwisko autora i data ołówkiem na odwrocie.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.