[Afisz teatralny. Incipit] Miron Białoszewski - Teatr osobny / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 6.10.1973 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Ryszard Major, scenografia Urszula Kenar.