Ex Libris Tadeusz Presz 1969 - Wacławczyk, Andrzej (1946- ).; Presz, Tadeusz (1923-1997). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1969)
Przedstawia meduzę, wzdłuż krawędzi bocznych i górnej napis: Ex Libris Tadeusz Presz 1969.
Na odwrocie nazwisko artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.