[Afisz. Incipit] II-ga rocznica oswobodzenia m. Gniewu ... (Gniew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości rocznicy wyzwolenia Gniewu, 7-8.03.1947 r.
Keywords: Gniew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.