[Afisz. Incipit] Liga Morska w Słupsku zaprasza społeczeństwo miasta Słupska na wielką zabawę Nasze Morze. (Słupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie 13.07.1946 r. śpiew: Wanda Pawilkowska.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła