[Afisz. Incipit:] Instytut Wiedzy Technicznej dla Związków Zawodowych. Politechnika Gdańska w porozumieniu z Okręgową Komisją Związków Zawodowych uruchamia ... w postaci wykładów ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wykładach wraz z ich spisem.