[Afisz. Incipit:] Instytut Wiedzy Technicznej dla Związków Zawodowych. Politechnika Gdańska w porozumieniu z Okręgową Komisją Związków Zawodowych uruchamia ... w postaci wykładów ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wykładach wraz z ich spisem.
Keywords: Politechnika Gdańska; 1901-2000; 1945-1989; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne