[Afisz. Incipit] Wojewódzki Ośrodek Wyszkolenia Pożarniczego ... urzadza w dniu 13. lipca 1947 r. ... Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie w ogrodzie cukierni Halagiery.