[Afisz. Incipit] Wojewódzki Ośrodek Wyszkolenia Pożarniczego ... urzadza w dniu 13. lipca 1947 r. ... Wielką Zabawę Taneczną ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezie w ogrodzie cukierni Halagiery.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.