[Ulotka. Incipit] Uwaga! Rodacy z Kanady i Ameryki Półn. U.S.A. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Ulotka propagandowa zachęcająca do osiedlania się w Elblągu.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła