[Afisz teatralny] Aleksander Fredro - Dożywocie / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 2.12.1976 r. Reżyseria: Zygmunt Wojdan, scenografia: Olaf Krzysztofek, muzyka: Jerzy Partyka.