[Afisz teatralny] Aleksander Fredro - Dożywocie - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 2.12.1976 r. Reżyseria: Zygmunt Wojdan, scenografia: Olaf Krzysztofek, muzyka: Jerzy Partyka.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.