[Afisz. Incipit] Stanisława Fleszarowa Sublokator do wszystkiego komedia muzyczna w 3-ch aktach z muzyką Will Kressa - Państwowe Przedsiębiorstwo Imprez Estradowych "Estrada". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Tadeusz Muskat, scenografia Roman Bubiec, układ tańców Rajmund Sobiesiak.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.